torstai 18. huhtikuuta 2013

Soikealla uralla

Hui miten kalsea ja sateinen ilma oli tiistaina – tosin ei ollenkaan niin sateinen kuin maanantai oli. Kaikki eivät toki palelleet – itse hytisin paksu huppari ja vielä fleece päällä, mutta Outi ratsasti topilla ja Sarikin t-paita päällä… J No, leppeämmät kevät- ja kesäkelit ovat kohta täällä!

Ratsastimme koko tunnin ”soikeaa” uraa siten, että päätyihin saakka ei saanut ratsastaa vaan keskityimme taivuttamaan hevosia kaarelle lyhyillä sivuilla. Pitkillä sivuilla piti hieman lisätä tempoa, Heidin mukaan työntää kottikärryjä ylämäkeen. Piti myös kiinnittää erityistä huomiota oman painon jakautumiseen molemmille istuinluille ja jaloille ja tuntuman tasaisuuteen molemmille käsille. Meitä oli 9 ratsukkoa mikä hankaloitti tehtävää, kun paikkaa oli vaihdettava usein.

Sain ilokseni vielä ratsukseni Karinan, ja sen tasaisessa ravissa ja laukassa oli melko helppo keskittyä miettimään omien raajojen sijaintia. Pomppuisempien ratsujen selässä oli varmasti hankalampaa ja hikisempää. Karina oli taas hirmu mukava, mutta edelleenkään en saa sitä tippaakaan lyhyemmälle kaulalle.

Outi ratsasti urheasti Reksillä vaikka suhtautuikin epäillen sen kantokykyyn. Kertaalleen Reksi horjahtikin, muttei onneksi maahan saakka. Sarista ja Hanista on tullut hyvät kaverit, samaten Lenttu oli kovin tärpäkkänä Katin ratsastamana.

Kovasti odotamme, että pääsisimme jo kentälle ratsastamaan. Tosin korostimme Heidille, ettemme haluaisi olla se ensimmäinen ryhmä kentällä kuten toissavuonna. Hyvin se silloin sujui, mutta oli kovin, kovin jännittävää J

Sateiden loppumista odotellen,
terkuin Salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti