torstai 12. joulukuuta 2013

Arkikin voi olla kivaa



Toivottavasti olette lukeneet Mennin matkakertomuksen täältä – aika huikea reissu maisemineen, kiitolaukkoineen ja herkutteluineen ja viineineen päivineen! Tiistain tunnelmat olivat hippasen verran arkisemmat, kun hoipuin sateen liukastaman tallin pihan poikki sysipimeässä illassa, väsyneenä ja nälkäisenä. Eipä ollut mitään herkkupäivällisiä tarjolla, purkin rahkaa sentään hotkaisin... (heh).

Vaan touhu muuttui iloksi heti kun pääsin talliin sisälle. Paitsi että oli hauskaa vaihtaa kuulumisia aina iloisten kanssatätien kanssa, ilahduin myös kun sain tunnille Wildan. En ole sillä aiemmin mennyt, joten olin innostunut kokeilemaan. Wilda oli karsinassa kerrassaan hurmaava sylihevonen, rapsutuksille ja hellimiselle perso.

Teimme tunnilla keskiympyrää ravissa ja laukassa. Wildalla oli pehmeät askelet varsinkin laukassa, ravissa sitä oli hieman hankala saada kootuksi mitenkään, vaan se mielellään pyrki ravaamaan piiitkin verkkaisin askelin. Lisäksi laukassa oli ongelmallista mahtua menemään muiden mukana, vauhtia oli sen verran reippaasti. Ideana oli että kaikki laukkaavat yhtä aikaa ja jatkuvasti, putoamatta raviin. Yllättävän vaikeaa toteuttaa, enkä itse helpottanut asiaa yhtään kun olin ratsastaa sekä Katin että Merjan kumoon…vauhtisokeutta varmaan.

Mutta Wildalla ratsastaminen oli oikein positiivinen kokemus, se oli vähän raakileen oloinen mutta tosi sympaattinen. Seuraavaa kertaa odotellessa!

t.Salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti