perjantai 20. joulukuuta 2013

Leikkiä ikä kaikki



Niinpä vain tämäkin vuosi on lopuillaan ja vuoden viimeinen ratsastustuntikin sitten oli ja meni. Ajattelin pitää joululoman kaikesta arkisesta touhusta, myös ratsastuksesta. Toisaalta harmi ettei pääse hepan selkään muutamaan viikkoon, mutta toisaalta raihnainen selkäparkani saa nyt levätä…

Ratsastin toistamiseen Wildalla, joka oli makeasti nukkumassa pötköllään karsinassa kun tulin tallille. Sille taisi jäädä lepovaihde päälle tunnillekin, koska se tuntui tosi vetelältä ja tahmealta. Tuntimme oli kuitenkin hauska, siinä sitä Wildakin piristyi, tosin ei niin paljon kuin Wenus ja Dino... jotka esittivät pientä tänttäröintiä.  

Saimme alkuverryttelyjen jälkeen leikkiä "seuraa johtajaa"-leikkiä - sekös oli hauskaa! Maneesissa oli pari puomisarjaa sekä tötteröitä siellä täällä, ja jokainen sai vuorollaan suunnitella kaksi eri tehtävää näiden välineiden kanssa. Etenimme sitten sievästi jonossa sinne minne johtaja käski: laukattiin pääty-ympyrällä puomin yli, pujoteltiin tötteröitä ravissa, tehtiin ravipuomisarjaa ja koko rata leikkaata eri askellajeissa.

Leikkiminen oli tosi kivaa, mitä nyt ratsuni Wilda ei tajunnut/halunnut olla vuorollaan johtaja, ja laukatessamme koko rata leikkaata se kääntyikin äkisti joukon hännille kun ei tohtinut olla jonon ensimmäisenä, hupaisa otus.

Oikein mukavaa Joulun aikaa kaikille! t.Salla

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti