perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kiireinen Lenttu

Helteisen tiistai-illan treenikaveriksi sain vaihteeksi Lentun. Meitä oli yllättäen vain 6 ratsukkoa tunnilla mikä tuntui ihan vajaalta, kun yleensä meitä on 9. Pienensimmekin sitten aluksi epähuomiossa uraa aika paljon, ollaan varmaan totuttu kulkemaan tiiviimmin. Heidi joutui jalkautumaan maamerkiksi jotta ymmärsimme ratsastaa tarpeeksi suuren suorakaiteen.

Emme lainkaan löysäilleet, vaikka lämpöasteita oli riittämiin. Päinvastoin, aloitimme reippaalla ravin lisäämisellä pitkillä sivuilla, ja alkutuntiin mahtui myös useampi minuutti laukkaa koko uraa pitkin. Hauskaa! Lenttu oli jotenkin tirpakkana koko tunnin, ensin se viskeli päätään aika ärsyttävästi, mutta tasaantui sitten tuntumalle. Se oli kovin innokas touhottamaan ja laukkaamaan, muttei lainkaan innokas taipumaan. Mutta jäykkyydestä huolimatta tykkäsin Lentun vauhdikkaammasta puolesta.

Lentun laukka vaan ei oikein sopinut meikäläisen luustolle ;) siinä on joku merkillinen välipomppu mikä tuntui kyllä istuinluissa tömähdyksinä. Ravihan sillä on oikeinkin pehmeä. Laukatessamme toiseen kierrokseen oli hidastettava välillä raviin, koska tuntui siltä että istuinluut voivat vaikka tärähtää murteelle J

Aurinkoisin terveisin Salla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti