torstai 13. maaliskuuta 2014

Kiukkuiset tammat



Taitavat hormonit kiusata tallin tammoja (huom. tällä ei tarkoiteta tätejä), kun aika kiukkuisia ilmeitä nähtiin muuten niin leppoisilla tytöillä. Lissua harmitti harjaaminen ja Karinaa harmitti naapurin Pasi. Ansaa otti päähän jopa niin paljon että potkaista kumautti maneesissa Reksiä jalkaan. Karina jaksoi kuitenkin kilttinä otuksena kuitenkin hymyillä Eijalle:

Tunnilla jatkoimme viime viikkoisten lisäysten tekemistä ravissa ja laukassa. Lisäykset piti tehdä toiselle pitkälle sivulle, ja keskittyä sitten kulman huolelliseen ratsastamiseen lisäyksen jälkeen. Paitsi lisäyksiä, teimme myös pysähdyksiä suoraan ravista. Pysähdyksen jälkeen piti peruuttaa pari askelta ja lähteä taas suoraan raviin. Monipuolinen tunti siis, ja Lissu oli taas ihan ihku.

Vähän kun tuo kenttä vielä kuivahtaa, niin päästään taas ulos ratsastamaan. Nyt tosin on luvattu kiristyviä yöpakkasia, kunpa ei nyt mitään massiivista takatalvea pukkaisi…

t.Salla

1 kommentti:

  1. Täällä yksi täti-ikäinen fani kirjoittaa. Tämä on ihan lempiblogini. Se tulee niin lähelle omia ratsastuskokemuksiani. Tykkään kovasti tyylistäsi kirjoittaa! Kuikuilen ainakin kerran viikossa, olisiko tullut uusia kirjoituksia. Hienoa, että jaksat kirjoittaa, vaikka muut taisivat väsähtää!

    VastaaPoista