torstai 27. maaliskuuta 2014

Kentälle temmeltämään



Lämpimän talven jälkeen kentälle on nyt päästy, ennätyksellisesti jo maaliskuussa! Tiistaina kenttä oli mitä parhaimmassa kunnossa, ja ilmakin ok lukuun ottamatta puuskittaista tuulta. Suotuisista olosuhteista huolimatta jännitystä oli ilmassa ennen ensimmäistä kentälle menoa.

Sain ratsukseni suosikkini Lissun, joka oli tuttuun tapaan kiltti ja viisas. Kilttejä ja viisaita olivat itse asiassa kaikki muut paitsi Dino ja Pasi. Aloitimme tunnin kävelemällä jonossa ympyrällä, ja herrat olivat aikas täpinöissään. Ehdimme ravata ehkä 10 sekuntia, kun Pasi ponnahti pukkilaukkaan, ja veti mukanaan myös Dinon, sekä Heli että Eija mätkähtivät maahan. Ei suuria fyysisiä vammoja, enemmänkin henkisiä. Sinnikkäät ratsastajat kipusivat kuitenkin hetimiten takaisin selkään.

Koskapa siis valtaosa hevosistamme (meitä oli 9) käyttäytyi mallikkaasti, pääsimme ratsastamaan normaaliin tapaan ravia ja laukkaa, joskin ympyrällä. Ravissa piti väistättää hevosten takaosaa ulospäin, ja muutenkin keskittyä taivuttamiseen. Lissu oli tosi ihana, se oli tavanomaista reippaampi ja nautin erityisesti laukkaamisesta. Samaten Reksi taisi olla erityisen kiva, eikä Dinollakaan mitään pahoja aikeita enää lopputunnilla ollut.

Hauskaa että kenttäkausi alkoi, kunpa ei nyt mitään lumikinoksia enää tulisi. Tuskin ruunanretaleetkaan jaksaa enää riekkua, kunhan nyt pääsivät tätejä kertaalleen kiusaamaan, olivat varmaan tosi tyytyväisiä itseensä.

Aurinkoisia päiviä toivottaa Salla

1 kommentti:

  1. Lohdullista kuulla, että sitä on liikkeellä... Kahdella viime tunnillani hepat ovat olleet todellakin keväästä sekaisin ja meno sen mukaista - oikeen on hirvittänyt tällaista aloittelevaa täti-ihmistä;)

    VastaaPoista