keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Ympyrät ja puomit

Teimme tiistain tunnillamme vain ja ainoastaan kivoja harjoituksia J, tätiryhmämme oli oikein tyytyväinen tunnin jälkeen. Aloitimme tunnin kahdella pääty-ympyrällä reipasta ravia ja laukkaa ratsastaen. Laukkasimme aika pitkän aikaa, mikä oli vaihteeksi tosi kivaa ja hyödyllistä lopputuntia ajatellen, hevoset heräsivät ja lämpenivät.

Olin muutenkin ilahtunut että aloitimme heti ympyrällä taivuttaen, koska siinä juuri minulla ja Ansalla oli ja on edelleen hankaluuksia. Nyt sain sentään sitä edes pieniksi hetkiksi kuulolle ja pehmeämmäksi käynnissä ja laukassa, mutta ravissa se lössähti pitkäksi kuin lapamato, kuten Ida sanoi.

Pääty-ympyröillä kuntoilun jälkeen teimme siirtymiä kahden puomin välillä. Ida laittoi keskihalkaisijalle kaksi puomia, joiden välissä piti aluksi siirtää ravista käyntiin muutaman askelen ajaksi. Sitten nostimme ensimmäisen puomin jälkeen laukan ja laukata harppasimme toisen puomin yli. Ansan kanssa tätä oli kiva tehdä, se oli kovin innoissaan muttei kuitenkaan intoutunut liiaksi.

Meitä oli tunnilla seitsemän ratsukkoa, ja harjoitukset olivat sikälikin hyviä että jonottaa ei juuri tarvinnut, vaan kukin pääsi koko ajan ratsastamaan eteenpäin. Dino meni hirmu hyvin Teijalla, hauskaa miten Teija on alkanut tykkäämään siitä vaikka aiemmin Dino on ollut hänen(kin) inhokkilistalla. Kyllä muutkin vaikuttivat tyytyväisiltä ratsuihinsa, ainakin Pasi sujahteli puomien yli mielellään, kuten myös Elli.

terkuin Salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti