keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Ryhti kuntoon ympyröillä

Meitä oli tiistaina 9 ratsukkoa ahertamassa tunnilla, joten maneesi tuntui pienemmältä kuin yleensä. Jakaannuimme hetimiten kahdelle pääty-ympyrälle joilla työskentelimme koko tunnin. Ratsastin taas Lissulla joka oli tällä tunnilla vielä kivempi kuin edellisellä.

Heidi ei päästänyt meitä helpolla (taaskaan J), vaan kävi jokaisen kanssa läpi istunnan, käsien ja jalkojen asennon ja tietenkin hevosen muodon ja tahdin. Kaikissa askellajeissa. Pääsin Lissun kanssa ilokseni siihen pisteeseen, etten huomannut koko harjoitusravissa istumista vaan se kävi kerrankin luontevasti. Keskityin niin etäisyyksiin ja ympyrän ratsastamiseen, että unohdin pomppia satulassa.

Laukassa kaikki onnistuivat laukkaamaan yhtä aikaa pitkään, se on ryhmällemme aikast hyvä suoritus. Tästä innostuneena suunnittelimmekin jo hetken tätikatrillia Malja-kilpailuissa esitettäväksi. Vaan koskapa tuloksena saattaisi olla yhdessä kentän nurkassa toisiinsa törmäilevä joukko, voisimme toki jättää hevoset esityksestä kokonaan pois. Sari ja Eija ovat aloittaneet juoksukoulunkin, joten kuntokaan ei loppuisi kesken diagonaalia pitkin harppoessa.

Ratsastuskoulutiimin palaveri tästä ja muistakin hyvistä ideoista on näillä näkymin lauantaina 9.2. klo 17.

t.Salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti