keskiviikko 23. huhtikuuta 2014



Lauantaina vietettiin pääsiäisriehaa, joka ei osallistujamäärältään ollut yhtä riehakas tapahtuma kuin pari vuotta sitten. Mutta kivaa meillä oli koko päivän! Mikäs sen mukavampaa kuin esitellä tallin havosia ja talutella lapsia aurinkoisessa säässä. Ainakin parikymmentä lasta lähti ikionnellisina kotiin istuttuaan Reksin / Jekun  / Lissun selässä ja rapsuteltuaan näitä kyllikseen.
Lissu jutteli mielellään lasten kanssa

Leikkejäkin meillä oli, ensin sukkulaviestiä, sitten Jerusalemin suutaria ja lopuksi taitorata. Sukkulaviestissä hevosina olivat Jekku ja Lenttu, joista Lenttu-parka joutui ihan mukavuusalueensa ulkopuolelle. Se ei välittänyt taustamusiikista, ei katsomossa istuvista lapsista eikä selässä väärinpäin istuneesta Outista. Outi nakkaantui alas, ja samassa rytäkässä nakkaantui Merjan käsi niin pahasti että sairaalareissuhan siitä tuli. Harmillinen taka(kavion)isku.

Leikkimistä kuitenkin jatkettiin, ja kaikki loput ohjelmanumerot sujuivat hienosti. Sekä Jerusalemin suutarissa että taitoradassa ensimmäisen palkinnon vei Iina, onnittelut hänelle!
Taitoradan suorittaneet ratsukot
 














Tiistain tunnilla jatkoin harjoituksia Lentun kanssa, tosin nyt ei ollut kyse sukkulaviestistä vaan raviväistöistä ja volteista. Lenttu oli omaan merkilliseen tapaansa touhukas aina adhd-mäisyyteen saakka. Välillä se kipitti pois alta eikä kuunnellut pidätteitä (raviväistössä) ja välillä se tahmeutui laiskanpulskeaksi (laukkavoltilla). Hmm, lisää harjoitusta kaipaa tämä ratsukko.

t.Salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti