torstai 23. lokakuuta 2014

Istuinluut rytisemään


Jatkoin tiistaina harjoituksia Retun kanssa. Lihakseni jatkavat harjoitusta edelleen, koska menimme ilman jalustimia ja Retun ravi tärryytti lihakset maitohapoille J

Teimme vain käynti-ravi-siirtymiä ilman jalustimia, mutta kyllä se keskittymistä vaati. Ihmettelin suuresti sitä, miten paljon kevyemmäksi Retu muuttui kun jalustimet olivat pois. Kaikki sillä ratsastaneet tietävät, miten tahmea möhkäle se on, mutta tunne oli aika lailla eri kun käytettiin enemmän istuntaa (ja niitä istuinluita). Raviin siirtymiset olivat siis paljon helpompia kuin sillä yleensä. Enpä olisi uskonut, koska en ajatellut että Retu olisi millään lailla herkkä mutta niin se vaan siirtyili pyydettyyn askellajiin ihan pikkiriikkisistä avuista.

Laukkatehtävä oli sellainen, että meidän kaikkien piti nostaa käynnistä laukka samanaikaisesti, laukata hetken ja siirtyä kaikki yhtä aikaa käyntiin (jalustimet sai ottaa jalkaan). Tässäkin Retu toimi hyvin, laukka nousi ihan siirtämällä sitä toista istuinluuta eteenpäin, kuten Heidi neuvoi. Myös pidätteitä se totteli ihan mukisematta. Kummallista, tykkäsin kovasti tunnista ja Retusta tällä kertaa!

terkuin Salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti