tiistai 26. helmikuuta 2013

Puomi- ja aivojumppaa

Ryhmämme koko aivokapasiteetti joutui kovaan käyttöön tiistaina, kun Sari yllytti Heidin suunnittelemaan meille puomitehtävän. Aloitimme tunnin kevyessä ravissa niin että kevennettiin aina 2 askelta ylös ja 2 alas. Käsittämättömän vaikeaa useimmille meistä… olisin ajatellut kykeneväni laskemaan kahteen ilman ongelmia, mutta niin vain meni tahti sekaisin heti kun keskittyminen herpaantui. Muut kertoivat samaa, en ollut ainoa joka pamahteli satulaan väärässä tahdissa.

Itse puomitehtävä oli tosi kiva ja toimiva, meitä oli yhdeksän ratsukkoa mutta kaikki pääsivät/mahtuivat tekemään harjoitusta koko ajan. Harjoitukseen sisältyi ravivoltti pitkälle sivulle, sitten puomi pääty-ympyrällä kevyessä istunnassa jonka jälkeen puomisarja toisella pitkällä sivulla ja lopuksi pääty-ympyrällä laukka kolmen puomin yli. Ihan kuin olisi ollut jollain temppuradalla, hauskaa oli J

Ratsastin pitkästä aikaa Lealla, en muistanutkaan miten kapoiselta ja töyssyiseltä se tuntuu. Töyssyiseltä varsinkin siinä kohtaa kun menimme kevyttä ravia ilman toista jalustinta ja lopulta kevensimme kokonaan ilman jalustimia. Sisäreisien lihakset ovatkin nyt ihan loukkaantuneet siitä möyhennyksestä.

Saattaa olla että ensi tunniksi on rekrytoitava joku ottamaan kuvia tai videota. Heidi oli sitä mieltä että laittaa meidät hyppäämään, joten sitä hupia olisi hauska jakaa muillekin. Viime kerta taisi sujua enemmänkin yritys ja erehdys-metodilla, mutta uskomme vakaasti että harjoitus tekee mestarin. Eiks niin?

terveisin Salla 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti