keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Kurvailua, kouluilua ja kaatosade

Pakollinen ruusukekuva :)
Viimeisen kerran jälkeen onkin tapahtunut paljon.
 Olen saanut uuden tuttavan Lean ja hankkinut taas kisakokemusta ihan molemmista lajeista.
 Lean kanssa kävimme kurvailemassa 60 cm junnuille avoimen luokan. Hiukan kyseenalaisen verkan jälkeen olin aivan varma että menemme maneesin seinästä läpi radalla. Pysyimme kuitenkin seinien sisässä ja saimme puhtaan radan hyvällä ajalla ! Sijoituttiin ykkösiksi muiden puhtaiden joukkoon, oli tosi hyvä fiilis näiden muutaman epäonnistuneen kisakokemuksen jälkeen.
 Lea on ollut minulle muutenkin positiivinen yllätys ja onhan se aikas luotettava estepuolella. (toisin kuin eräs alla mainittu karvanoppa.)


Muutaman ponista erossa vietetyn viikon jälkeen sain hänet takaisin; ja suoraan kisaradalle! Kävimme siis tuomarin sanoin "pyörimässä" läpi Helpon C:n prosenteilla 55 ja risat. Vaikka häntäpäässä oltiinkin, olin ihan tyytyväinen prosentteihin ja suoritukseen, meinaa toi keskittyminen mennä enemmänkin tohon radan muistamiseen kuin ratsastamiseen. Tosiaan tehtiin molemmissa "pysähdyksissä" yhdistettynä takaosan käännöstä ja pohkeenväistöä. Hups.
Fiilis oli hyvä siihen asti että kuulin äidin saamat prosentit kouluradalta. Hävisin prosentilla. Tämän nöyryytyksen johdosta olenkin lopettanut koulukisaurani ja siirtynyt sihteerin tehtäviin.
Vielä tietenkin pakko hehkuttaa Elinan ja ponin suoritusta, upea sijoittuminen Helppo B - luokassa!

Kaverikuva Luvialta.
Nyt olen myös saanut ponin tuntiratsukseni ja olemme puomeilleet sekä hypänneet jumppasarjaa, ihan ilman pukkeja, kieltoja tai kuskin heittoa. Suunta on siis ylöspäin.
 Eilen tiistaina puomeilimme tekemällä kulmia puomien avulla, sekä ravipuomeja, joissa keskimmäinen oli hieman maasta irti. Meitä oli aika paljon (9?) ja täytyy myöntää että keskittymiskykyni on niin minimaalinen, että jään katsomaan muita ja alan matkustaa. Loppuun saatiin kuitenkin jo hyviä pätkiä ja viimeinen laukkatehtävä sujui jo hienosti ja siihen oli hyvä lopettaa. Loppuravailut ja käynnit ja poni talliin syömään. Sai taas hyvällä fiiliksellä lähteä tallilta ja odotella ensiviikon hyppykertaa.


Hyvää loppuviikkoa ja onnistumisia tunneilla,
OK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti