keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Voltteja Bondilla

Tiistaina pääsimme nauttimaan raittiista ilmasta ja tilasta kun ratsastimme kentällä mitä hienoimmassa syyssäässä. Tunnilla oli kahdeksan ratsukkoa, mutta eipä sitä kauheasti huomannut kun ratsastimme tavanomaista isompaa uraa.

Ratsastin pitkästä aikaa Bondilla – voi sitä papparaista. Karsinassa hän on hurmaava rapsutuksille perso seuralainen, ei merkkiäkään entisestä vihaisesta pomottelijasta. Mutta ratsastaessa Bond tuntuu lähinnä FatBoylta – sama kuin yrittäisi saada säkkituolin liikkeelle lihasvoimalla. Kyllähän hän raippaa uskoo, mutta meno löpsähtää heti seuraavassa kulmassa, tai voltilla kuten tällä kertaa kävi. Kun vielä itse olen ratsastajana aika laiska ja lötköpötkö, olin jo alkutunnista maitohapoilla ja hengästynyt.

Teimme koko tunnin volttiharjoituksia, ensin käynnissä ja ravissa jokaiseen kulmaan voltit ja laukassa sitten voltti joka toiseen kulmaan. Volttien välillä piti tehdä käyntiin siirtymä. Tunti sujui kohtuullisen mallikkaasti, vaikka HK Areenalle virrannut jääkiekkoyleisö saikin aikaan normaalia enemmän meteliä eli pärinää ja tööttäilyjä. Bond olisi liirannut mielellään voltilta ulospäin, ja sitä korjatessani ulkoavuilla se kaatuikin sitten sisäänpäin niin että sai olla tarkkana ettei voltista tullut soikiota.

Jekku oli tällä kertaa Sarin kanssa selvästi aiempaa maltillisempi ja laukkavoltitkin onnistuivat, joskin vauhti muutamaan kertaan kiihtyi huimaksi. Me yritimme Bondin kanssa auttaa tunkemalla Jekun eteen pariin otteeseen… Lissu meni varsinkin lopputunnista tosi hienosti, se on upea lennokkaine askelineen menneessään kauniisti muodossa. Teijan naama loisti J

Tässä muutama kiva kuva parin viikon takaiselta tunniltamme.

Päivi ja Partek, Eija ja Karina

 













Sari ja Ansa
















Teija ja Lissu

Mukavaa syyskuun viimeistä viikkoa kaikille t.Salla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti